SÆSONMENU
*SALTET PIGHVAR
Courgette, pære og togarashi
BLÆKSPRUTTE
Blomkål, hasselnød og trøffel
*SKINDSTEGT MULTE
Spidskål, løvstikke og karameliseret kærnemælk
STEGTE KANTARELLER
Pancetta, majs og comtè
*GRILLET IBERICO GRIS
Nye selleri, havesyre og krydret blomme
*BROMBÆR
Mandel, fløde og sort oliven
4 retter* / 485 5 retter / 595 6 retter / 695
Serveringerne har samme størrelse
WINE & DINE
ESSENTIAL (min 2 cov) / 1450
Champagne og 15 G Baerii classic caviar
6 serveringer og tilhørende 6 vine
Filtreret vand
Kaffe & sødt
SIGNATUR / 1195
5 serveringer og tilhørende 5 vine
Filtreret vand
Kaffe & sødt
After Dinner cocktail
TASTING / 875
4 serveringer* og tilhørende 3 vine
Filtreret vand
After Dinner cocktail
Essential menuen kan bestilles indtil kl. 20.00
SNACKS
CROQUETTE AF SALTET TORSK / 50
Dild og eddikepulver
MARINERET PULPO / 85
Fladbrød, citron og fennikel
ØSTERS SENTINELLES – 3 STK / 165
Fingerlime og jalapeno
JAMON IBERICO VAFFEL / 145
Joselito Black Label, trøffelmayo og lagret ost
30 G BAERII CLASSIC CAVIAR / 450
Syrnet créme double, brioche og
tørret æggeblomme
Reservér bord
A LA CARTE
DANSK RIBEYE – 300 G / 465
Brændt rabarber, sort peber og andelever
Grove pommes frites med frisk trøffel og parmesan
FETTUCINE AL FINFERLI / 325
Oregano, trøffel og lagret parmesan
DANSKE OSTE / 135
Sødt og sprødt
Til den kræsne gane
Kom ind og oplev vores vinkort der byder på et stort udvalg af eksklusive vine, både på flaske og som et enkelt glas. Udover vine serverer vi forfriskende aperitifs, udvalgte champagner, kølige rosévine samt søde dessert- og portvine.
Vi er selvfølgelig også klar til at parre din middag med særligt udvalgte vine, som passer til netop din menu.
Se vores vinkort her
Intro
Maden i SALT restaurant er fuld af innovative og udfordrende smage. Det er moderne dansk og skabt ud fra stærkt traditionelt fundament, hvor moderne teknikker forfiner og udfordrer vanen. Klassiske og genkendelige smagskombinationer kombineret med fristelser fra nutidige fortolkninger repræsenterer det, vi definerer som moderne klassikere. Køkkenchef Ludvig Werner sætter de høje ambitioner i køkkenet og arbejder kreativt med at skabe den røde tråd mellem tradition og innovation.
Sæsonmenu fra d. 30. august
*SALTET KAMMUSLING
Tomat, dild og timut peber
NYE PORRER
Østers, sauce og bronze fennikel
*SKINDSTEGT MULTE
Pancetta, majs og karamelliseret kærnemælk
STEGT VAGTEL
Jordskokker, kyllingeskind og morkler
*OKSE SHORT RIB
Asier, tyttebær og purløg
*BLOMME
Hasselnød, laurbærblade og fløde
Søndagsbrunch, kl. 12.00 – 16.00
CHAMPAGNE OG SAN DANIELE VAFFEL
Trøffelmayo og lagret ost
SALTET STENBIDERROGN
Kartoffel, syrnet fløde og brændt purløg
ØKOLOGISK ÆG BENEDICT
Spinat og sauce hollandaise
HJEMMERØGET LAKS
fra Færøerne
CROQUETTE AF SALTET TORSK
Dild og eddikepulver
BAGT RØDBEDE
Bacon, solbær og røget creme fraiche
AD LIBITUM
Friskbagt brød og croissants
Udvalgte oste
Charcuteri
Hjemmegjorte marmelader og kompotter
Yoghurt med honningristede valnødder
Skåret frugt
SALTS KAGEBORD (fra kl. 13)
Appelsinjuice, frugtsmoothie og ingefærshots
Kaffe og the
Kr. 450 pr. pers.
ÅBNINGSTIDER
17.00 – 23.00
Køkken: 17.00 – 22.00
Lukket søndag, undtagen brunch fra kl. 12.00 – 16.00.
Mandag til torsdag: 12.00 – 01.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 02.00
Søndag: 12.00 – 00.00
Køkken: 12.00 – 22.00
Drikkevarer kan bestilles indtil 30 min. før baren lukker.
Mandag til lørdag: 10.00 – 22.00
Køkken: 12.00 – 21.30
Søndag: 10.00 – 18.00
Køkken: 12.00 – 17.00