Frokost restaurant i København

 

Salt er en frokost restaurant i København med fokus på store madoplevelser og skønne omgivelser.

 

SALT bar & restaurant på Admiral Hotel er et spisested i international klasse med en fantastisk indretning og stemning. Koncept og design er udarbejdet af Conran & Partners, London, der står bag en perlerække af Europas mest kendte og moderne restauranter og barer

 
SALT har plads til 110 gæster, og på havnepromenaden er der mulighed for private dining. Det vil sige, at man kan sidde lidt mere privat, hvis man for eksempel er mange samlet til en fødselsdag eller et forretningsmøde. Om sommeren kan man også sidde udenfor helt ude på promenaden med kig over Københavns Havn og til Operaen.

 

Frokost restaurant København - Bestil bord på Salt her 

 

Bestil bord på Salt Restaurant København her

 

Arkitektur og koncept er udarbejdet i tæt samarbejde med Conran & Partners, der er verdenskendte som restaurant- og hotelarkitekter. London-firmaet har indrettet restauranter i London, Paris, New York og Tokyo, og i januar 2003 SALT bar & restaurant i København.

 

Vi rejste rundt til Europas hovedstæder for at finde inspiration, og vi faldt for den stil, Conran & Partners står for. Deres udgangspunkt er en moderne udgave af det traditionelle parisiske brasserie, som man blandt andet ser det i Restaurant Flo, Bofinger og La Coupole.

  

Salt Frokost restaurant i København 

 

Alt møblement og inventar er i et moderne, men stadig klassisk og maritimt inspireret design. De gennemgående farver er i nautiske nuancer lige fra dybblå, lyseblå/grå og over i bordeauxrøde/orange kontrastfarver. Man kan se de gråblå farver på stole og sofaer som havets farve, og den flotte bordeauxrøde som en effektfuld kontrast. Teaktræet fra værelsernes indretning indgår sammen med læder, satin-stål, krom og lækre møbeltekstiler.

 

Stolene er italienske og er produceret specielt til SALT mht. forbedret siddekomfort. Alle tekstiler er fra Kvadrat i Ebeltoft, og tæpperne er specialfremstillede fra Egetæpper.

 

Det såkaldte ”Black Basalt”-gulv fra Italien gør hele rummet lysere. ”Black Basalt” er i virkeligheden en lavasten og derfor meget følsom. Gulvet i SALT er af hensyn til smuds og slitage forseglet med en stærk sealer.

 

Bestil bord på Salt Restaurant København her 

SALT bar & restaurant · Tel. +45 33 74 14 44 · Email info@saltrestaurant.dk